Verkoop gebruikte traplift

Een traplift is een investering waar u nog jaren plezier aan ondervindt. Dankzij dit handige hulpmiddel kunt u de verschillende verdiepingen in uw huis weer probleemloos overbruggen. Wanneer uw budget beperkt is kunt u ervoor kiezen om een tweedehands traplift aan te schaffen in plaats van een nieuwe traplift. Het voordeel van een tweedehands traplift is dat u minder betaalt maar toch prima kwaliteit ervoor krijgt. Wij controleren namelijk alle ingekochte trapliften nauwkeurig voordat we het doorverkopen. Tweedehands trapliften verkoop bij ons, betekent dat u topkwaliteit krijgt voor minder geld.


Tweedehands trapliften verkoop

Net als bij nieuwe trapliften, geldt ook bij tweedehands trapliften verkoop een garantietermijn van 12 maanden. Deze termijn is, indien u dat wenst, uit te breiden tot wel 5 jaar. Hiervoor is het wel belangrijk dat uw traplift periodiek wordt onderhouden. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor meer informatie over tweedehands trapliften verkoop kunt u terecht op onze pagina's over kopen, verkopen of terugkopen.