Traplift fabrikanten

Tweedehands-Traplift.be heeft een groot assortiment aan tweedehands trapliften. Al onze tweedehands trapliften zijn zorgvuldig getest en worden volledig gereviseerd. Daarmee heeft u de zekerheid van een kwaliteitsproduct voor een lagere prijs.

Tweedehands traplift fabrikanten en merken

U bent verzekerd van kwaliteit wanneer u kiest voor een traplift van Tweedehands-Traplift.be. Wij hebben een divers assortiment aan traplift fabrikanten. Ons assortiment traplift fabrikanten bestaat uit Thyssen Krupp Accesibility BV, Stannah, Freelift, Bison, PractiComfort, Acorn, Minivator en Handicare. Allemaal kwaliteitsmerken die u uw gevoel van veiligheid en comfort weer teruggeven.

Door het uitgebreide assortiment van Tweedehands-Traplift.be vinden wij de traplift die bij u past. Misschien is een traplift van Thyssen Krupp Accesibility BV wat voor u. Deze traplift is de meest flexibele traplift uit het assortiment en is daardoor een veel geplaatste traplift in Nederlandse huizen. Het kan zijn dat u op zoek bent naar iets anders. Wij hebben ook trapliften van andere traplift fabrikanten zoals Stannah, Freelift, Bison, PractiComfort, Acorn, Minivator en Handicare waardoor wij een ruime keuze bieden. Standaard worden de trapliften met 12 maanden garantie geleverd. Deze garantietermijn is uit te breiden naar 5 jaar.

Heeft u vragen over ons uitgebreide assortiment van traplift fabrikanten? U kunt altijd bellen naar 09 24 50 444 of contact met ons opnemen via het contact formulier.